Odluka o zasnivanju radnog odnosa za radno mjesto Radnica za pomoć u kući - zamjena na upražnjeno radno mjesto

29.05.2023. 11:55

Nakon isteka roka za prijavu kandidatkinja za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme, zamjena na upražnjeno radno mjesto a najdalje do 31.07.2023. u projektu "Susjedska pomoć – faza III" iz programa “Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza III” za radno mjesto - Radnica za pomoć u kući donesena je odluka o izboru Iboje Horvat iz Kopačeva na navedeno radno mjesto.

Odluka o izboru

Pročitaj više...

Javni oglas za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto Radnica za pomoć u kući - zamjena za upražnjeno radno mjesto

19.05.2023. 09:25

Objavljen je javni oglas za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za radno mjesto Radnica za pomoć u kući, zamjena za upražnjeno radno mjesto do kraja projekta, a najdalje do 31.7.2023. godine. Zapošljavanje je u okviru projekta „Susjedska pomoć – faza III“ kodni broj UP.02.1.1.16.0075 iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda programa „ZAŽELI - program zapošljavanja žena – faza III”.

Natječaj je otvoren od 19. do 26. svibnja 2023. godine.

Javni oglas objavljen je na Burzi rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Obrazac za prijavu na Javni oglas možete preuzeti ovdje.

Pročitaj više...

Odluka o prijemu u radni odnos za radno mjesto Radnica za pomoć u kući u okviru projekta "Susjedska pomoć - faza III"

23.01.2023. 17:04

Po objavljenom Javnom oglasu za zapošljavanje žena i nakon provedenog postupka odabira donesena je odluka o izboru kandidatkinja za sklapanje ugovora o radu na određeno vrijeme za radno mjesto Radnica za pomoć u kući u projektu „Susjedska pomoć - faza III“ ... 

Odluka o prijemu u radni odnos

 

Pročitaj više...

Poziv na intervju kandidatkinja prijavljenih na Javni oglas za zapošljavanje na radno mjesto Radnica za pomoć u kući u okviru projekta „Susjedska pomoć – faza III“

18.01.2023. 12:30

Povjerenstvo za provedbu Javnog oglasa poziva prijavljene kandidatkinje za zapošljavanje na radno mjesto Pomoć u kući, na razgovor (intervju) u svrhu provjere sposobnosti za obavljanje poslova navedenog radnog mjesta.

Ako kandidatkinja ne pristupi po zakazanom pozivu na intervju, smatrat će se da je povukla prijavu na oglas.

Pročitaj više...

Predstavljanje projekta "SUSJEDSKA POMOĆ – faza III" na promotivnim radionicama u općinama Bilje i Popovac

05.01.2023. 15:55

Projekt „SUSJEDSKA POMOĆ – faza III“ iz programa „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza III“ bit će predstavljen u naseljima provedbe općina Bilje i Popovac, kroz 8 promotivnih radionica.

Nositelj projekta je Kulturno društvo „LAŠKO“ Lug, obvezni partneri na projektu su HZZ Područna služba Osijek i CZSS Beli Manastir te općine Bilje i Popovac.

Pročitaj više...

Arhiva vijesti