Održana Psihološka radionica za zaposlenice

26.03.2021. 11:35

U okviru projekta „Susjedska pomoć„ održane su dvije inicijalne poludnevne radionice u Vardarcu i Kneževu za zaposlenice projekta koju je vodila Ljiljana Šapić Kozar, magistrica psihologije.

Radionice su održane 23.03.2021. u Domu kulture u Vardarcu sa početkom u 09:00h i u Domu kulture u Kneževu sa početkom u 13:00 h, uz pridržavanje uputa HZJZ vezano za pandemiju COVID - 19.

Na radionici u Vardaracu je sudjelovalo 15 zaposlenih žena te koordinatorica na projektu, dok je u Kneževu sudjelovalo 10 zaposlenih žena, koordinatorica i voditelj projekta. Tema radionice bila je „Uvod u komunikacijske vještine s korisnicima usluga projekta Susjedska pomoć – specifičnosti i zahtjevi rada“. Sudionice su se na samom početku predstavile svojim osobnim imenom, nakon čega su krenule sa aktivnostima kao što su inicijalne procjene znanja korisnika te aktivnost učenja, diskutirale su o važnosti učenja o komunikaciji i cilju učenja o komunikacijskih vještina. Svaka aktivnost i proces proučavanja je osmišljen tako da bude interaktivan te da maksimalno uključuje sudionice i njihova stvarna iskustva u rad s krajnjim korisnicima.

Fotografije

B1B2B3P4P5P6P7P8P9

Arhiva vijesti